Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kurz vázání šátků

20. 10. 2009

 

ObrazekPovídání o nošení s kurzem vázání.

Popovídáme si o tom, proč, jak a v čem nosit naše nejmenší a ukážeme si, jak se vážou miminka od narození (v případě zájmu i větší rarášci). Trénovat budeme s panenkou nebo větším plyšákem (prosím, přineste si) - miminko dáme do šátku, až si budete jistí, jak na to.

Ke shlédnutí, vyzkoušení a objednání budou šátky značek Dydimos, Lotties, Girasol, Indické Babyšátky, z elastických Mam Interlock, MaM Earth a Moby a ergonomické nosítko Patapum. Probereme také různé šikovné doplňky vztahující se k nošení.

 Obrazek

 

 

Lektorka: Lenka Scholzová.

 

 

Cena: 200,- Kč, doprovod (partner, babička 100,- Kč). 

 

 

Velmi doporučujeme vzít s sebou i partnera ( i z tohoto důvodu budou občas termíny v sobotu) a přijít ještě s miminkem v bříšku. Po porodu lze přijít již i během šestinedělí.

 

 Kurz Vázání šátků květen 2009

Dobrý den. Rádi bychom vám ještě jednou poděkovali za kurz vázání šátku, který jsme navštívili u vás v květnu 2009. Již druhým měsícem cenné informace praktikujeme na své dceři a "šátkování" můžem jedině doporučit. Já osobně bych ho doporučil hlavně tatínkům. Maminky si potomků užijí u kojení a jiných aktivitách :-), ale tátové jsou tak trochu ochuzeni. To hřejivé teplo na hrudi a spokojený spánek naší Anči mě denně přesvědčuje o tom, že děláme dobře. Hezké chvíle novým šátkařum, i vám Jitko, přeje Petr, Katka a Anča z Mořiny.

 

 

Termíny:  miminka + těhulky od 9.30 hod

                  pokročilí od 11.30 hod. 

 

 

 

 

 

Termíny naleznete v odkazu: www.podstrechou.com/clanky/aktualne 

 

 

 

Kurz pro pokročilé.

Popovídáme a ukážeme si, jak vázat batolátka, která už nám přerostla přes výhled na břiše - úvazy na bok a na záda. Ukážeme si, jak děťátko na záda dostat a jak ho dostat zase dolů, v čem a jak nosit a jaké pomůcky nám k tomu mohou pomoci. Trénovat budeme s vlastním nošenečkem.  Budete si moci vyzkoušet a prohlédnout zástupce pevných i elastickch šátků, porovnáme i některá ergonomická nosítka. Probereme také různé šikovné doplňky vztahující se k nošení.

Termíny:  od 11.30 hod.

Přihlášky :  775 35 42 15 nebo klokanci@seznam.cz.

 

Podrobnější informace a porady o zboží lze dopředu přímo u lektorky

 731 551 158, info@tulenik.cz, www.tulenik.cz .

 

 

 

Fotografie z kurzu Úvazy pro batolátka ve fotogalerii http://www.podstrechou.com/fotoalbum/kurzy/kurzy.

 

 

 

 

 

  Obrazek