Jdi na obsah Jdi na menu
 


Praktický Těhotenský den

 

 

Pro těhotné maminky v jakékoliv fázi těhotenství, pro prvorodičky, ale i pro maminky, které čekají další dětátko.

Strávíte pohodový den nabitý praktickými informacemi, pohybem vhodným pro těhotenství a spoustou námětů a tipů i na doma.

To co předávám a učím, mám potvrzené a vyzkoušené plnou praxí v terénu. Žádné jen načtené informace..., ale skutečná praxe .

 

Těhotenský den určený pro první trimestr: jak o sebe v těhotenství pečovat - výživa, vhodné pohybové aktivity, relaxace, doporučená literatura, kontakty, informační zdroje. Prenatální komunikace,vývoj miminka. Přírodní prostředky a aromaterapie pro toto obdobíVýběr porodnice, praktické zkušenosti a dnešní možnosti v porodnicích. Vyšetření v těhotenství a možné obtíže v těhotenství. 

Těhotenský den určený pro druhý trimestr: péče o tělo v těhotenství - reflexní masáž nohou, cvičení proti křečovým žilám, masáž bříška, masáže zad, masáž hráze. Přírodní prostředky a aromaterapie pro toto období. Partner u porodu a další možnosti podpory - lékař, porodní asistentka, dula, kamarádka - výhody a nevýhody. Jiný úhel pohledu na porod a jak fungují hormony. Práce s dechem a relaxací v přípravě na přirozený porod.

Těhotenský den určený pro třetí trimestr: co s sebou do porodnice, přírodní prostředky u porodu – aromaterapie, akupresura, úlevové techniky, nefarmakologické tlumení bolesti, dýchání. Hojení případné jizvy po porodu , jizva po císařském řezu. Pomoc při přípravě porodního plánu/přání. 

Těhotenský den zaměřený na mateřství: výbavička pro miminko, plenky, kontaktní rodičovství, informace pro úspěšné kojení, péče o miminko, rituály, masáže miminek. Jak správně a efektivně cvičit po porodu. Šestinedělí. Přirozená antikoncepce nejen po porodu.Tohoto dne se mohou zúčastnit i maminky po porodu již s miminkem.

 

Co Vás tedy čeká:

  • odborné těhotenské cvičení zaměřené na snadnější zvládnutí porodu (většinou mohou i maminky se zdravotním omezením, informujte mě)
  • samozřejmě procvičíme správně i svaly pánevního dna
  • tipy PROČ, CO a JAK cvičit i doma, jak správně stát, jak se pohybovat
  • spousta informací, rad, doporučení z mé praxe pro jednotlivá období těhotenství (přečtěte si i základní informace)
  • nácvik relaxace a dýchání, opět k využití i u samotného porodu
  • lze se účastnit opakovaně, pokaždé se budou probírat jiné otázky, praktické informace a náměty  

 

 

Kde: v krásném prostředí Černošic, Praha západ, Poštovní 1999, pohodlně a příjemně vybavený prostor v rodinném domku, výborná dostupnost z Prahy vlakem nebo autem.

 

Začátek v 9.30 hod. (přijďte o 10-15 min. dříve), ukončení cca 17hod. Polední pauza na oběd.

 

Cena: 900,- Kč (nebo 800,- Kč pro účastnice minulých těhotenských dnů a pro maminky z mých kurzů cvičení-min. 5 lekcí, z Přípravy na narození miminka a individuálních konzultací). 

 

Co s sebou: pohodlné oblečení, cvičení probíhá v ponožkách, něco na poznámky, seznam dotazů, svačinu . Voda a čaj bude k dispozici.

 

Přihlášky a informace: Jitka Čejková, 251 64 15 23, 775 35 42 15, klokanci@seznam.cz. Při přihlašování napište Váš termín porodu, kolikáté miminko čekáte a popř.vybranou porodnici.

 

Můžete využít maximum ze zkušeností a informací z mé komplexní praxe - 12 let doprovázím k porodům do různých porodnic. Přes 13 let dělám laktační poradenství, 8 let vedu cvičení s těhotnými a po porodu. A také mnoho individuálních konzultací a předporodních příprav. Velmi ráda Vám předám co vím, považuji to za důležité

 

Pokud probíhá akce 1+1 zdarma (uvedeno v aktualitách) = dostanete ke své účasti vstup pro další těhulku (Vaši kamarádku) na tentýž den zdarma. Takto ušetříte 50%. Akci je možné využít pouze jednou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
..