Jdi na obsah Jdi na menu
 


Registrace pro členy

Doporučuji tam, kde to lze a kde chcete odebírat produkty častěji, si udělat členství. Samozřejmě, dělat si ho jen kvůli jedné věci asi smysl nemá, ale při častějších odběrech se Vám to určitě vyplatí. Výhody: velmi dobré ceny (protože zboží je přímo od výrobce), přivezou Vám to domů, jsou to koncentráty = malá balení a dlouho vydrží. Produkty neškodí lidem a nezatěžují přírodu (neobsahují chlor, fomaldehyd, fosfáty, perboráty).

Jsou to všechno čistě samospotřebitelské firmy, takže pokud chcete jen nakupovat pro svou spotřebu, nemusíte mít žádné povinné odběry. Poradím Vám,  jak co používat i popř.vysvětlím členské registrace.

 

Missiva: můžete být registrovaná domácnost bez vstupního poplatku, který je 120 Kč, ale máte menší slevu než člen s registr.poplatkem, ale s výraznou slevou. Mají velmi výhodný balíček s pracím komplexem u první objednávky.

Eurona: zadáte moje heslo pro hosta: 420-3193383652, dokončíte registraci a už můžete nakupovat levněji, vše bez poplatku. Jak udělat první nákup.

Energy: 1. nákup se základním produktem z pentagramu za 500 Kč a pak už vše za členské ceny, následně 1x ročně obnova registrace za 400 Kč a v ceně opět 1 produkt z pentagramu. Navíc každý měsíc časopis o přírodní léčbě do schránky. Více zde: http://www.energy.cz/cz/menu_x2265x.asp. Lze pak nakupovat i za členskou cenu u mně nebo ve všech Klubech Energy v celé ČR.

 

Green Ways: je třeba odebrat vždy 3 krabičky, abyste měli nižší cenu, takže vhodné pro toho kdo hodně užívá a nebo pro velké rodiny popř. partu známých, kteří se pak mezi sebou podělí.

Silver: když zadáte při objednávce v jejich e-shopu, že jste ode mne, máte 3% slevu na zboží.