Jdi na obsah Jdi na menu
 


Těhotenské masáže

 

 Příprava na porod a rodičovstvíDoprovod u porodu

 Cvičení v těhotenstvíCvičení po poroduMasáže dětí a kojenců

 

Objednání: 775 35 42 15, klokanci@seznam.cz

 

Cena:  700,- Kč/hod. první návštěva, další 600,- Kč/hod.

 

Masáže jsou možné 30 - 60 - 90 - 120 min.

 

 

Uvolňující těhotenská masáž

Tato masáž je vhodná během celého těhotenství. Obsahuje zásaditou lázeň nohou, masáž zad, protažení šíje, reflexní masáž chodidel. U delší varianty závěrečné craniosakrální ošetření. Pomáhá s bolestmi zad (šíje i beder), špatným spánkem, trávením, napětím, stresem. Vaše tělo se postupně i hezky připraví na porod.

 

doba trvání 60 - 90 - 120 min. podle Vašeho přání

 

 

Fyzická příprava těla na porod

Výborné od cca 38.tt. Uvolňuje spasmy v těle, které mohou zhoršovat průběh porodu. Obsahuje srovnání pánve, uvolnění kostrče, beder, hýždí, atd. podle aktuální situace klientky. Kombinace vybraných technik umí připravit tělo po fyzické stránce na snadnější uvolněnější porod. Tato speciální práce s tělem je vhodná od 38 tt. Pro ženy, které v těhotenství pravidelně a správně cvičily, je na doplnění a doladění. Ženám, které se tělu a mysli v těhotenství z různých důvodů příliš nevěnovaly a navíc hodně času tráví sezením (třeba v práci u počítače ), může tato komplexní fyzická příprava pomoci uvolnit zkrácené partie, které je důležité mít u porodu uvolněné a tím jim pomoci k snadnějšímu porodu.

Jednorázová první návštěva - 1500 Kč/ 2 hod., případné následné udržovací masáže už viz. ceník výše

Stálé klientky, které chodí pravidelně na masáž, cvičení (alespoň 3x):  600,- Kč/hod., 900,- Kč/1,5 hod

 

 

Vyvolávací masáž

Velmi vhodná při přenášení nebo hrozící indukci, od cca 39-40 tt. Obsahuje uvolňující techniky pro oblast pánve, reflexní terapii, korejskou akupresuru su-jok, anatomickou masáž Dr. Smíška.

Masáž je možná 60 - 90 min.

Cena: 800 Kč/ cca hod. (opakovaně 600,- Kč/ hod.)

 

Novým klientkám během tohoto setkání už těsně před porodem přidávám i praktické informace o porodu - jak pracovat s dechem, pozicemi, uvolněním, pomůckami, akupresurními body atd. Zkušenosti mi ukazují, že velká většina (především) prvorodiček bývá na porod velmi nepřipravena.

Další info + zkušenosti