Jdi na obsah Jdi na menu
 


MASÁŽE A TERAPIE.

VHODNÉ TAKÉ V TĚHOTENSTVÍ A V ŠESTINEDĚLÍ.

Výběr masáže zvolte podle toho, zda potřebujete řešit nějaký problém (a popř. i aktivně s individuálním cvičebním programem na doma info) a nebo zda chcete uvolnit napětí, odpočinout si a relaxovat.

Využívám různé techniky podle potřeby klientky - jemnou anatomickou masáž dr. Smíška (i na uvolnění svalů před porodem jako fyzickou přípravu na porod), Breussovu masáž zad, Dornovu metodu, Bowenovu techniku, havajskou masáž, reflexní masáž, kraniosakrální ošetření. Používám kvalitní přírodní oleje, kokosový, třezalkový olej a zásaditou sůl Meine Base. Součástí nabídky mohou být i vhodná pohybová doporučení.

 

Cena:  700,- Kč/hod., opakovaně 600,- Kč/h, 900,- Kč/ 90 min

kompletní ceník zde.

 

Masáže jsou možné 30 - 60 - 90 - 120 min.

 

KOMBINOVANÉ MASÁŽE:

 Masáž celého těla - cílené protažení zkrácených svalů šíje, masáž zad, (těhulky v sedu + zásaditá koupel nohou), reflexní masáž chodidel a závěrečné kraniosakrální ošetření s hlubokým harmonizačním a relaxačním účinkem. Toto je oblíbená a velmi efektivní kombinace.

doba trvání 60 - 90 - 120 min. podle Vašeho přání

 

 Reflexní masáž chodidel (výborná i pro podporu zdravého a pohodového těhotenství, pomáhá správnému fungování ledvin, jater, metabolismu, působí i proti otokům nohou, doporučená frekvence 1x za 14 dní, vhodná také v přípravě těla na porod)

 300,-Kč/30 min

 

 

 Havajská masáž - Lomi Lomi - nádherná technika, tato masáž bývá označována za perlu mezi ostatními masážemi. Odstraňuje napětí, únavu a stres. Odplavuje z těla negativní myšlenky a přináší dobrou náladu a uvolnění. Hluboce relaxuje a harmonizuje. Nebolí a přesto má vysoký terapeutický účinek a pomáhá detoxikaci organismu. Při masáži celého těla se používají nejen prsty, ale i předloktí. Používá se (většinou) kokosový olej.

doba trvání 60 - 90 - 120 min. podle Vašeho přání

 

  Masáž zad (krátká verze) - kombinace různých technik (vhodná pro částečnou úlevu od bolestí. Lze i v těhotenství a je výborná v období kojení)

 

 Uvolňující techniky před porodem nebo při přenášení jedná se o speciální masáž pro  snadnější zvládnutí porodu, provádí se od 38 tt. a při "přenášení"(vysoká úspěšnost vyhnout se naplánované indukci), info.

Cena:  700,- Kč/hod. (opakovaně 600,- Kč/ hod.)

doba trvání cca 60 - 90 min.

  

 Poporodní masáž - ideální po šestinedělí pro uvolnění a srovnání těla (základem je srovnání délky dolních končetin a pánve dornovou metodou. Následuje cílené protažení zkrácených svalů, masáž zad, rukou, nohou, reflexní masáž chodidel a závěrečné kraniosakrální ošetření s hlubokým relaxačním účinkem). Po porodu také doporučuji správně cvičit svaly pánevního dna, aby vše fungovalo zase tak jak má - info.

doba trvání 60 - 90 - 120 min. 

 

 

SAMOSTATNÉ MASÁŽE:

 

 Bowenova technika-masáž (nádherně a jemně uvolňuje tělo i psychiku)

U této techniky je cena pro všechny klientky: 400,-Kč/60 min - celé tělo

250,-Kč/30 min - záda, dolní končetiny (výborné rychlé uvolnění pro kojící maminky)

 

 Meridiánová masáž (účinná při snaze o miminko, energeticky vyladuje v těhotenství a připravuje na porod a velmi vhodná po porodu, obzvláště po císařském řezu)

60 min. nebo prodloužená varianta 90 min. se závěrečnou reflexní terapií chodidel nebo kraniosakrálním ošetřením 

 

 Kraniosakrální ošetření - výborné celé těhotenství a jako brzké ošetření po porodu (již i během šestinedělí), včetně miminka, info

doba trvání 60 min. nebo prodloužená varianta 90 min. se závěrečnou reflexní terapií chodidel 

 

  Aromamasáž celého těla kvalitními přírodními oleji (voňavá masáž podporující hlubokou relaxaci a uvolnění, vhodná opět jak v těhotenství pro jeho příjemné prožívání tak i v období kojení a péče o náročné miminko, při nedostatku spánku...,doporučená frekvence 1x za 3 týdny až měsíc)

90 min.

 

Maminka, která nemá hlídání, může přijít společně se svým děťátkem .

 

 

Objednávání: tel. 775 35 42 15, klokanci@seznam.cz.

 

 

 

Zajímavé odkazy: 

www.smsystem.cz 

www.dornova-metoda.com 

www.patakyovi.cz  - reflexní terapie

www.osteopatie.cz   - kraniosakrální osteopatie 

www.bowen-kurzy.cz - bowenova technika