Jdi na obsah Jdi na menu
 


Videa

Dokument z Krnovské porodnice. Tento přístup je v ČR VELMI ojedinělý. Varování pro těhotné maminky - toto neočekávejte jako normu v jiných porodnicích - bohužel. Je třeba se na porod dobře připravit a pak máte šanci se k Vašim přáním a představám co nejvíce přiblížit. Připravit sebe - psychiku i tělo, hezky se domluvit s miminkem a znát postupy a zvyky Vaší vybrané porodnice. Protože ty postupy se  v porodnicích překvapivě velmi liší.

 

http://polar.cz/archiv/video/magazin-tv-medicina-23-11-2014-17-30 

..............................................................................................................................................................................

Nádherné porodní video. Nebojte se, není tam žádné drama smiley. Je to sice porod v domácím prostředí, ale velký přínos to bude i pro tu většinu z Vás, které budete rodit v porodnici. Vnímejte tu dobrou "práci" rodičky, jak chvíli "pracuje" a pak zas vnímá okolí, jak reaguje, jak si výborně hledá polohy, jak si pomáhá dechem a vokalizací. A skvělá jemná podpora jejího muže. Porodní asistentka je nenápadná, ale přesně na svém místě. Video, které mě nadchne vždy, když se na něj znova podívám. Takovéto porodní vlny zažívám se svými klientkami i když jsme většinou v porodnici, kde je přeci jen prostředí náročnější než doma. Ale také to jde. Jen je zapotřebí větší příprava. 

http://www.cecijane.net/shes-a-girl-just-like-me/

................................................................................................................................................................................

 

Proč doporučuji a sama používám ve své domácnosti produkty firmy Missiva? Protože je ekologická, česká, neškodí nám lidem ani okolní přírodě. A nakupování je pro mě pohodlné - objednám přes internet když potřebuji a druhý den mám balík doma. Finančně také super. Nejdřív jsem byla dlouho jen spokojený spotřebitel, ted už jsem poradce firmy protože  se stále běžně používají hlavně nezdravé produkty a to je třeba měnit. A ukazovat, že to lze i jinak!

http://www.missiva.cz/club-21/video

 

 

 

...