Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cvičení podle p.L.Mojžíšové v solné jeskyni

aktualizace 7.5.2011

 

CVIČENÍ PODLE paní L. MOJŽÍŠOVÉ pro všechny věkové kategorie v centru Prahy, kousek od Václavského náměstí, Krakovská 22.

 

Cvičení dle p.L. Mojžíšové je samozřejmě vhodné při neplodnosti a přípravě na početí, ale není určené jen ženám, které se snaží otěhotnět, jak je často propagováno, je doporučované ( a původně to tak i bylo) pro kohokoliv s problémy pohybového aparátu - bolestmi zad, bolestmi hlavy, při hyperlordoze, pro posílení břišních a hýžďových svalů. Podporuje také správnou funkci pánevního dna a proto se využívá i jako prevence a často i úspěšné řešení inkontinence, je velmi prospěšné také jako poporodní cvičení a některé cviky jsou výborné i pro pohodový průběh těhotenství.

 

Efektivita cvičení je navíc posílena ozdravným a výjimečným prostředím solné jeskyně, které podporuje imunitu, snižuje stresovou zátěž, doplňuje minerály včetně jodu protože během cvičení a relaxace dýcháte solný aerosol a přitom nemusíte odjíždět na několik dní k moři...

Cvičení probíhá v malé skupince = důsledná kontrola správného provedení.

 

 

ČTVRTEK 9 – 10 hod. nebo s relaxací 9-11 hod.

Cena: 180,- Kč

Cena: 250,- Kč i s následnou samostatnou relaxací v solné jeskyni po skončení cvičení 10 - 11 hod. za zvýhodněnou cenu.

 

 

Přihlášky a informace o cvičení: 775 35 42 15, klokanci@seznam.cz.

 

Přihlašování a případné odhlášení vždy do středy do 12 hodin. Pozdější odhlašování jen v opravdu nutných případech.

Vzhledem k prostoru je počet omezen na 5-6 osob a minimum jsou 3 cvičící, proto prosím dodržujte pravidla k přihlašování a odhlašování.

Na každou lekci je možné se přihlašovat samostatně.

 

Informace o jeskyni, info.